widex

Fire trin til bedre hørelse og livskvalitet

Begynder det at knibe med at følge med i samtalerne rundt om bordet når i er mange? Vil du gerne have skruet fjernsynet højere op end din ægtefælle? Så kan det tyde på, at din hørelse er blevet dårligere og at du kan have gavn af Widex høreapparater. Vejen til at få høreapparater starter altid med erkendelse. Når man er nået dertil, så er der kun fire enkle trin tilbage til at få bedre hørelse og bedre livskvalitet.

Bestil tid til en høreprøve

Det første step i processen mod at afhjælpe høretab er at få taget en høreprøve. Her finder man ud af om man overhovedet har problemer med at høre og i hvor høj grad det er. Du kan få foretaget en høreprøve ved din ørelæge eller hos en audiolog ved en privat høreklinik. Det er på baggrund af ens høreprøve, at det bliver vurderet, om man kan have gavn af høreapparater og hvilken type af apparater, som vil være gode for en. Danmark er førende inden for høreapparater og vi har mange stærke brands, som leverer kvalitetshøreapparater til hele verden. Widex høreapparater er bare én af dem.

Tag en snak med din audiolog om mulighederne

Når man først har fået konstateret et høretab, er næste skridt at tage en snak med ørelægen eller audiologen om mulighederne. En audiolog er uddannet inden for hørelse, høretab og høreapparater og kan give dig kompetent rådgivning og vejledning. I Danmark gives der tilskud til høreapparater. Det har derfor betydning for, hvilken pris man slev kommer til at betale i sidste ende. Der er også forskel på det offentlige og de private forhandlere. Hos det offentlige kan man få gratis apparater, men har til gengæld ikke adgang til de nyeste modeller på markedet. Hos de private klinikker er der et nyere udvalg og kortere ventetid, men til gengæld en egenbetaling. Det er også vigtigt at få sig en snak omkring, hvilke høreapparater der er relevante for en at afprøve.

Afprøv forskellige modeller, og find de rigtige høreapparater til dig

Det er ikke alle høreapparater, som passer til alle høretab. Og der kan være fordele og ulemper blandt de mange forskellige modeller. Det vigtigste er at finde frem til et sæt apparater, som passer netop til dine behov. For nogle handler det mest om, at lyden skal være så god som mulig.
For andre handler det om at apparaterne skal være så diskrete som muligt, samtidig med at de hjælper en. Derfor er det en god ide at afprøve forskellige modeller, inden man beslutter sig for, hvilke apparater man vil have. Lydbilledet er heller ikke ens i alle apparater. Generelt er der dog mange gode modeller på markedet. Blandt andre er Widex høreapparater især kendt for at levere god, naturlig lyd.

Vælg dine nye høreapparater

Når prøveperioden er overstået og du har været igennem rådgivning og vejledning, har du et godt grundlag for at beslutte, hvilke høreapparater du gerne vil have. Så er det bare om at komme i gang med at bruge dem og mærke den nye verden af lyd, som udfolder sig for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *