kondomer

Protex lytter til sine kunder, når de skaber kondomer

For mange er det en svær sag at finde ordentlig mandlig prævention. Enten er de for små eller for store, for tykke eller for tynde. Det kan være de mindsker nydelsen eller kvalitet bare ikke er god nok. Heldigvis er det nu muligt at finde nogle ordentlige nogle.

Protex kondomer findes i et stort udvalg, så der er noget til enhver person. Alle har forskellige behov, og Protex kondomer formår at møde utrolig mange af dem.

Til dem, der søger forskellige størrelser

En af de største udfordringer, når man skal købe mandlig prævention, er størrelsen. Langt de fleste mænd vil have prøvet at bruge et kondom, som enten er for stort eller for småt. Hvis det er for stort, vil det glide af hele tiden, mens et for lille kan risikere at briste og gå i stykker. Hvis det går i stykker, kan man både risikere at få forskellige sexsygdomme eller forårsage en uønsket graviditet. Mandlig prævention er også den eneste prævention, som beskytter mod sexsygdomme. Det er altså utroligt vigtigt, at man finder den rigtige størrelse.

Til det har Protex skabt Classic og X-large udgaverne. Protex Classic er et helt almindeligt transparent kondom. Der er ingen riller, unødvendig farve eller lignende. Til gengæld er det med glidecreme for at gøre oplevelsen lidt bedre. Deres X-large udgave er ligesom Classic udgaven – der er ikke noget unødvendig farve, smag eller riller. Den er også stadig med glidecreme. X-large minder derfor meget om Classic – den eneste forskel er størrelsen

Til dem, der søger maksimal nydelse

Hvis du søger maksimal nydelse, findes der Protex kondomer specifik til det formål. Der er tre forskellige slags: Maximum Feeling, Super Thin og Ribbed.  

Ribbed er med riller. Disse riller øger ikke bare nydelsen for manden, men også kvinden. Sex bliver mere intens, fordi den føles mere naturlig. I stedet for den glatte overflade, man normalt forbinder med kondomer, får man nemlig den rillede overflade. Det føles altså slet ikke som om, at man bruger prævention, men man får stadig beskyttelsen. Især kvinder vil føle, at rillerne er stimulerende. De er derfor en god måde at gøre sex lidt bedre for begge parter, end det normalt er med beskyttelse.

Maximum Feeling minder lidt om Ribbed, men gør noget ekstra for samlejet. Der er nemlig både riller og dupper. Det er mening, at disse to faktorer skal øge kvindens nydelse. Som sagt føles sex mere naturligt og ikke som om, at man har glat gummi inden i sig. Udover rillerne og dupperne er det også ekstra tyndt. Det er mest for mandens skyld, så hans penis bedre kan blive stimuleret under akten. Herudover er penishovedet også profileret. For begge parters nydelse er der tilsat ekstra glidecreme end hos nogle af de andre kondomtyper.

Hvis man søger et kondom, som skal føles naturligt uden for meget ekstra, skal man gå efter Super Thin. Som navnet siger, er dette Protex kondom nemlig utroligt tyndt, hvilket stimulerer begge parter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *